top of page

Hvem er Boligmanager?

Boligmanager er skabt for at gøre din ejendomsadministration digital, effektiv og brugervenlig.
Det gør vi med afsæt i brugernes behov, markedets krav, automatiseringer samt fokus på den allerbedste brugeroplevelse

BoligPortal som moderselskab

Boligmanager er datterselskab til BoligPortal, som er Danmarks største lejeboligportal med det største udvalg af attraktive lejeboliger og seriøse lejere og mere end 20 års erfaring på det danske lejeboligmarked.
BoligPortal tilbyder desuden en række administrative værktøjer som eks. gratis digital lejekontrakt og digitale flyttesyn, der er udviklet til mindre udlejere.

 

Boligmanager er en ny del af BoligPortals organisation.
Boligmanager er én samlet digital platform med alle nødvendige funktioner, som sparer dig for en masse tid. Alt omkring indflytning, huslejehåndtering, automatisk opkrævning og bogføring, restance, påkravsskrivelser, nettoprisindeksregulering og meget mere.

 

Se den fulde funktionsliste her.

Rectangle 6_grå.png
bp-hus.png
Boligmanager.png

Ledelse og administration

Rectangle 1_blå.png
_edited.jpg
Ann-Sofie-Østberg-Bjergby-boligmanager.png

Med både Boligportal og North Media som medejere har vi solide kompetencer og ressourcer i ryggen. Anders Hyldborg er administrerende direktør hos både BoligPortal og Boligmanager og sætter retningen for strategien samt sikrer de nødvendige ressourcer til Boligmanager, så vi fortsat kan udvikle Boligmanager til det mest brugervenlige værktøj til effektiv og digital ejendomsadministration.

Vores bestyrelsesformand, Ann-Sofie Østberg Bjergby, er CFO i AKF Holding A/S, et ejendoms- og investeringsselskab, der udvikler og driver erhvervs- og boligejendomme i Danmark.
Med hendes dybe kendskab til branchen og brede økonomiske forståelse, samt erfaring med IT-implementering er hun en stærk profil som bestyrelsesformand for Boligmanager.

Medarbejdere

I Boligmanager og BoligPortal er vi over 50 ansatte på vores kontor i Aarhus. Vi har et stærkt hold af ejendomsadministratorer, produktspecialister, softwaredesignere og udviklere, der arbejder på at skabe den bedste softwareløsning til ejendomsadministration.


Det har fra starten været vigtigt for os at involvere ejendomsadministratorer i udviklingen, for at få den bedst mulige indsigt i markedet og vores kunders behov. De spiller en vigtig rolle både for den fremtidige udvikling samt support og onboarding af nye kunder.
Vores softwaredesignere hjælper med at udfordre gamle uhensigtsmæssige vaner og designer nye forbedrede, brugervenlige løsninger.


Vores større team af supporter gør deres ypperste for at hjælpe vores kunder godt i gang med Boligmanager, og yder straks support når der opstår udfordringer.

Rectangle 5-rød.png
_edited.jpg

Effektiv og brugervenlig ejendomsadministration

Vi er en ambitiøs virksomhed i vækst, der hver dag arbejder på, at vores kunder skal have en og bedre måde til håndtering af ejendomsadministration.

Vi ser det som vores fornemste opgave at sikre alle, der administrerer ejendomme og lejemål har et funktionelt, effektivt og brugervenligt system. Det gælder både erhvervslejemål og boliglejemål.
Vores system til ejendomsadministration og boligudlejning er bygget til professionelle udlejningsvirksomheder med flere selskaber og en større portefølje af lejemål.

Vi har konstant fokus på, at vores forretning og produkt skal være simpel, gennemsigtig, effektiv og ordentlig!

 

Kontakt os for gratis produktdemo

Med Boligmanager kan du:


✔️ Optimere din hverdag med effektiv ejendomsadministration

✔️ Automatisere huslejeopkrævning og bogføring

✔️ Lave nettoprisindeksregulering af leje

✔️ Lave digitale lejekontrakter

✔️ Se dashboard med restanceliste og dagens opgaver

✔️ Nemt styre kommunikation til lejere
 
✔️ Få kompetent rådgivning og fri support efter behov


 

Tak for din henvendelse!
bottom of page