Nyt design og forbedret brugeroplevelse

Boligmanager er blevet endnu mere intuitivt og nemt at navigere i, mere overskueligt og rart at se på.


Vi er begejstret over at kunne præsentere en nyt forbedret brugeroplevelse og et bedre visuelt design! Vi ved hvor meget et godt design betyder. Derfor prioriterer vi det højt! Det handler i bund og grund om at møde de behov, som brugeren har for at kunne håndtere boligudlejning i både stor og lille skala. Det kræver at vi kender til alle områder inden for ejendomsadministration, og at vi forstår ejendomsadministratorens hverdag. Derfor har vi også en erfaren ejendomsadministrator involveret i designprocessen fra behovsafklaring og research til ideudvikling og test.


Boligmanager kan nu vises i darkmode, som reducerer energiforbruget væsentligt. Design er selvfølgelig responsivt og tilpasses til både ipad og forskellige computerskærme.Med en ny topbar, har du altid hurtig adgang til dine lejemål på en overskuelig måde. Den viser de 8 senest besøgte lejemål samt en knap til en liste med alle dine lejemål.
Når du skal oprette en ny lejer, bliver du nu guidet let igennem processen, og du har løbende et godt overblik over hvor langt du er, og hvad der mangler for at oprettelsen er gennemført.