top of page

Integration til e-conomic

Med Boligmanager har du mulighed for nemt at integrere din e-conomic konto. Så bliver din bogføringsposteringer automatisk overført fra Boligmanager til e-conomic.


For at komme i gang med opsætningen skal du følge nedenstående steps:


1. Log på din e-conomic bruger

Du skal starte med at logge ind på din e-conomic i din webbrowser, som du skal tilknytte i Boligmanager.


2. Start integration

Du skal nu logge ind på din Boligmanager-side og gøre følgende:


Gå til din ejendom, og under integrationer nederst i menuen til venstre vælger du Regnskab. Klik derefter på linket her, du finder midt på siden. Du vil herefter blive ført tilbage til e-conomics hjemmeside.


3. Tilføj app

Gennemfør integrationen ved at klikke på knappen Tilføj app


4. Angiv navnet på e-conomic kassekladde

Skriv navnet på den kassekladde, du ønsker at koble til ejendommen, og vælg datoen for synkronisering. Tryk herefter på Gem.

5. Sammenkobling af kontoplan

Herefter skal du vælge hvilke konti, der ønskes sammenkoblet med e-conomics kontoplan under fanen Konti. Når en konto tilknyttes, vil alle bogføringsposteringer automatisk blive overført fra Boligmanager til e-conomic, når de oprettes i systemet.


Manuelle oprettet posteringer vil ligeledes blive overført til e-conomic.


*Det er ikke et krav, at hele kontoplanen afspejles, men du kan vælge at tilknytte de konti, du ved, I benytter i Boligmanager.


6. Opret forbindelse til e-conomic kassekladde

Gå nu tilbage til fanen Opsætning og tryk på Start overførsel. Derefter vil status ændre sig fra Stoppet til Startet, og forbindelsen mellem e-conomic og Boligmanager er nu oprettet.


7. Afslutning

Du kan nu se dine posteringer fra Boligmanager i din kassekladde i e-conomic.8. Vær opmærksom på at du har det rette abonnement

Oplever du, at forbindelsen bliver afbrudt på trods af, at du har fulgt ovenstående vejledning, skyldes det formentlig en abonnementsløsning der ikke giver adgang til integrationer. Kontakt derfor e-conomic med henblik på at få ændret jeres løsning, hvis dette er tilfældet.

bottom of page