top of page

Lejer: Lejekontrakt og indbetaling

Her er en guide til det flow du som lejer skal igennem, når du skal underskrive din lejekontrakt, betale 1. opkrævning og oprette en betalingsaftale.


1. Underskriv din lejekontrakt

Du vil som det første modtage en mail med informationer om, at du skal underskrive din lejekontrakt og foretage en indbetaling.


Klikker du ind på linket, vil du blive mødt af en statusside, hvor du under skridt 1 kan læse og underskrive din lejekontrakt. Klik på Se og Underskriv for at komme i gang.Før at du kan læse og underskrive lejekontrakten, skal du bekræfte din identitet. Dette bliver du ved at logge ind via NemID/MitID. Herefter vil du kunne læse lejekontrakten og underskrive den.

Når du har gennemlæst lejekontrakten og de eventuelle bilag, klikker du på Underskriv dokument og underskriver med dit NemID/MitID.

Du vil herefter automatisk blive videresendt til statussiden, hvor du har mulighed for at tilmelde dig el og foretage din indbetaling.


2. Tilmelding til el

Her har du mulighed for at tilmelde dig el ved elselskabet NRGI. Vi anbefaler, at du tilmelder dig her, og så kan du altid skifte elselskab efterfølgende. Før at det bliver muligt at foretage betaling, skal du tage stilling til om du vil tilmeldes el eller ej.
3. Betaling

Dernæst skal du foretage indbetalingen, der typisk vedrører første måneds husleje, aconto forbrug og evt. depositum og forudbetalt husleje. Klik på knappen Betal.
Gå til din bank og indbetal beløbet ved brug af tallene i indbetalingskortet.4. Opret betalingsaftale med Betalingsservice.

Når du har foretaget din indbetaling, kan du nemt og hurtigt tilmelde dig til betalingsservice, så din fremtidige husleje bliver opkrævet automatisk hver måned. Klik på Opret betalingsaftale.


Der kommer et nyt vindue op, hvor du først skal acceptere betingelserne. Herefter skal du indtaste dit reg.nr. og kontonr. samt angive CPR-nr. Tryk til sidst på Videre for at oprette aftalen.
5. Afslutning

Hvis din udlejer har gjort Lejerportalen klar til dig, vil du modtage en mail med adgang til denne inden indflytning. I Lejerportalen har du mulighed for at læse og downloade dokumenter fx lejekontrakt og husorden. Her kan du få et overblik over dine opkrævninger samt kommunikere med din udlejer.


Herunder har du som udlejer mulighed for at downloade et kopi af guiden, hvis du fx ønsker at sende den til dine lejere.


Lejekontrakt og indbetaling
.pdf
Download PDF • 154KB


bottom of page