top of page

Guide til lejernes indflytterflow

Her er en guide til det flow du som lejer skal igennem, når du skal underskrive, betale 1. opkrævning og oprette betalingsaftale.


Step 1 - Underskrift

Det første du som lejer skal gøre er at underskrive lejekontrakten og evt. andre dokumenter, som din udlejer har vedlagt. Du skal trykke på knappen Underskriv. Derefter åbner der sig et vindue, hvor du skal underskrive med NemID.
Step 2 - Tilmelding til el

Her har du mulighed for at tilmelde dig el ved elselskabet NRGI. Vi anbefaler at du tilmelder dig her, og så kan du altid skifte elselskab efterfølgende.
Step 3 - Betaling

Dernæst skal du betale den første opkrævning med typisk depositum og forudbetalt husleje. Tryk på knappen Betaling.


Gå så til din bank og indbetal beløbet med indbetalingskort. Kopiere beløbet og de numrene, som står i felterne. Tryk derefter Luk.
Step 4 - Opret betalingsaftale med Betalingsservice.

For automatisk betaling af din fremtidige leje skal du oprette en betalingsaftale. Tryk Opret betalingsaftale.


Der kommer et nyt vindue op, hvor i du skal indtaste dine bankoplysninger og acceptere betingelserne. Tryk til sidst op Opret.


Afslutning

Hvis din udlejer har gjort Lejerportalen klar til dig, vil du få en adgangsmail inden indflytning. I lejerportalen kan du læse og downloade dokumenter eks. lejekontrakt og husorden. Du kan få et overblik over dine fremtidige opkrævninger samt kommunikere med din udlejer.bottom of page