boligmanager it-løsning til ejendomsadministration.jpg

 Boligmanager er skabt for at gøre ejendomsadministration digital, effektiv og brugervenlig. Det gør vi med afsæt i brugernes behov, markedets krav, automatiseringer

samt den allerbedste brugeroplevelse!

Danmarks nye administrationssystem

Vi er en ambitiøs virksomhed i vækst, der er sat i verden for at vække glæden ved boligadministration. Vi ser det som vores fornemste opgave, at sikre alle der administrerer ejendomme og lejemål et funktionelt, effektivt og brugervenligt system. Det gælder både erhvervslejemål og boliglejemål. Vores system til ejendomsadministration og boligudlejning er bygget til professionelle udlejningsvirksomheder med flere selskaber og flere hundrede lejemål.

Vi har konstant fokus på, at vores forretning og produkt skal være simpel, gennemsigtig, effektiv og ordentlig!

 

Hvem er vi?
 

Vi er et stærk hold af ejendomsadministratorer, softwaredesignere og udviklere, der arbejder på at skabe den bedste softwareløsning til ejendomsadministration. Det har fra starten været vigtigt for os at involvere ejendomsadministratorer i udviklingen, for at få den bedst mulige indsigt i branchens behov. De spiller en vigtig rolle både for den fremtidige udvikling samt support og onboarding af nye kunder. Vores softwaredesignere hjælper med at udfordre gamle uhensigtsmæssige vaner og designer nye forbedrede, brugervenlige løsninger. Vores supporter gør deres ypperste for at hjælpe vores kunder godt i gang på Boligmanager platformen, og supporterer straks, når der opstår udfordringer.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Tel: +45 71 99 53 80