Full-stack Software Udvikler

Hvis du leder efter en unik mulighed, hvor du kan være med til at bygge et produkt, som rækker ud til tusindvis af danske lejere og udlejere, så har du muligheden her!

 

Boligmanager søger en alsidig udvikler med full-stack erfaring og interesse i både backend og frontend. Vi søger en som sætter en ære i at udvikle et godt solidt produkt. Du vil komme til at arbejde i et team, hvor du får en central rolle. Du bliver involveret i alle faser i udviklingsprocessen, helt fra idegenerering, arkitektur, code, indsættelse, test og dokumentation. Du vil samtidig have en stærk udvikler siddende ved din side, samt et helt udviklerteam du kan spare med. Desuden vil du deltage i planlægningen af fremtidige funktioner og produkter sammen med produktledelsen og UX.

 

I rollen vil du

 • Få medansvar for den fremtidige tekniske udvikling hos Boligmanager.

 • Spille en nøglerolle i alle aspekter af udviklingsprocessen.

 • Definere og levere skalerbare løsninger i samarbejde med produktansvarlige og UX.

 • Implementere backend-forretningslogik: API-metoder, usecases, modeller og asynkrone processer.

 • Implementering af frontend: design, layout, komponenter, workflows og processer.

 • Udvikling af integration- og funktionelle tests. Applikationen kører meget forretningskritiske processer.

 • Dokumentation af kode og løbende udvikling af dokumentationsværktøjer. 

 

Din baggrund

Du har en faglig stolthed, brænder for at udvikle avancerede tekniske løsninger, hvor brugeroplevelsen er i centrum, og du har en naturlig lyst og interesse i at blive involveret i alle faser af udviklingsprocesserne.

 

Vi kigger efter kandidater med

 • Gerne mindst 2 års erfaring med klient-serverarkitektur, SaaS-løsninger eller cloudsystemer.

 • Bekendt med Java og Javascript/React. 

 • Kotlin, SQL og Spring Boot er en fordel. 

 • Solide kompetencer inden for testdrevet udvikling. 

 

Boligmanager tilbyder

Du vil blive en del af et nyt team med høj faglighed inden for softwareudvikling og arkitektur, hvor vi fokuserer på at bygge de bedste løsninger inden for branchen. Dine nærmeste kollegaer vil være erfarne udviklere og UX-designere. Teamet har et overordnet systemansvar og varetager både udvikling og vedligehold relateret til Boligmanagers platform.

 

Boligmanager har to kontorer. En i Århus under samme tag som BoligPortal, som har over 50 ansatte, og en i Klitmøller i Thy. Her ligger vi til huse i et kontorfællesskab med et progressivt iværksættermiljø og forskellige it-faglige kompetencer. Klitmøller ligger ved Vesterhavet, hvor der er et stærkt lokalsamfund under rivende udvikling og rig mulighed for surf, mountainbike og gode naturoplevelser.

 

Du får meget fleksibilitet og mulighed for at kombinere dine arbejdsdage mellem fysisk tilstedeværelse i enten Århus eller Klitmøller med andre lokaliteter, som f.eks. hjemmearbejdsplads. Vi har en uformel omgangstone, hvor der er plads til forskellighed, og vi respekterer hinandens personlighed og faglighed.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Jonas Mørup Christensen på +45 60 65 10 52.

 

Ansøgning

Lyder det som noget for dig, så send en kortfattet ansøgning og dit CV til til Jonas Mørup Christensen via jonas@boligmanager.com

 

Om Boligmanager/Boligportal

Boligmanager er en del af BoligPortal og North Media, som er en børsnoteret koncern, der leverer kommunikationsplatforme til erhvervslivets kommunikation med forbrugere. Boligmanager er et nyt forretningsben i organisationen, som er under stærk udvikling. Boligmanager er en agil virksomhed, der leverer en effektiv og brugervenlig softwareplatform til ejendomsadministration. Vi er sat i verden for at vække glæden ved boligadministration, og vi ser det som vores fornemste opgave at sikre alle der administrerer ejendomme og lejemål et funktionelt, effektivt og enkelt system. Læs mere på www.boligmanager.com.

Info og Kontakt

Jobtype: Fastansættelse 

Frist: Løbende

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelse: Snarest muligt

Lokation: Vestermøllevej 32, Klitmøller, 7700 Thisted eller Paludan-Müllers Vej 40B, 8200 Aarhus

Ring til Jonas Mørup Christensen på +45 60 65 10 52