Back-end Software Udvikler

Hvis du leder efter en unik mulighed, hvor du kan være med til at bygge et produkt, som rækker ud til tusindvis af danske lejere og udlejere, så har du muligheden her!

 

Boligmanager søger en erfaren back-end udvikler inden for klient-serverarkitektur, software as a service, cloudsystemer, parallelitet og skalering. Vi søger en som sætter en ære i at udvikle et godt solidt produkt. Du vil komme til at arbejde i et team, hvor du får en central rolle og medansvar for den fremtidige back-end udvikling hos Boligmanager. Du vil samtidig have en stærk udvikler siddende ved din side, samt et helt udviklerteam du kan spare med.

 

I rollen vil du

 • Få medansvar for den fremtidige tekniske udvikling hos Boligmanager.

 • Udvikle backend i en SaaS løsning. Implementering af forretningslogik: API-metoder, usecases, modeller og asynkrone processer. 

 • Sikre drift og deployment (CI/CD) af løsning i Cloudmiljø.

 • Opbygge og vedligeholde sandkasse- og driftmiljø. (inkl. udvikling af scripts og værktøjer).

 • Udvikle styring af miljø vha. Infrastructure Code Tools.

 • Test af programmeringskode og dokumentation.

 • Udvikle integration- og funktionelle test.

 • Kommentering af kode og dokumentering af det udviklede. 

 • Udvikling af dokumentationsværktøjer løbende. 

 

Din baggrund

Du har naturligvis solide kompetencer inden for test drevet udvikling og har tidligere arbejdet med udvikling og har i den forbindelse opbygget erfaring med klient-serverarkitektur, software as a service, cloudsystemer, parallelitet og skalering.

 

Vi kigger efter kandidater med

 • Mindst 3 års erfaring inden for klient-serverarkitektur, software as a service, cloudsystemer, parallelitet og skalering. 

 • Solid erfaring med Java og Javascript/React.

 • Kotlin, SQL og Spring Boot er en fordel. 

 • Solide kompetencer inden for testdrevet udvikling.

 • Erfaring med frontend udvikling er en fordel. 

 

Boligmanager tilbyder

Du vil blive en del af et nyt team med høj faglighed inden for softwareudvikling og arkitektur, hvor vi fokuserer på at bygge de bedste løsninger inden for branchen. Dine nærmeste kollegaer vil være erfarne udviklere og UX-designere. Teamet har et overordnet systemansvar og varetager både udvikling og vedligehold relateret til Boligmanagers platform.

 

Du får meget fleksibilitet og mulighed for at kombinere dine arbejdsdage mellem fysisk tilstedeværelse i enten Århus eller Klitmøller med andre lokaliteter, som f.eks. hjemmearbejdsplads. Vi har en uformel omgangstone, hvor der er plads til forskellighed, og vi respekterer hinandens personlighed og faglighed.

 

Boligmanager har to baser; en i Århus under samme tag som BoligPortal, som har over 50 ansatte, og én i Klitmøller i Thy. Her ligger vi til huse i et kontorfællesskab med et progressivt iværksættermiljø og forskellige it-faglige kompetencer. Klitmøller ligger ved Vesterhavet, hvor der er et stærkt lokalsamfund under rivende udvikling og rig mulighed for surf, mountainbike og gode naturoplevelser. 

Ansøgning

Lyder det som noget for dig, så send en kortfattet ansøgning og dit CV til Jonas Mørup Christensen på Jonas@boligmanager.com

 

Boligmanager er en del af BoligPortal og North Media, som er en børsnoteret koncern, der leverer kommunikationsplatforme til erhvervslivets kommunikation med forbrugere. Boligmanager er et nyt forretningsben i organisationen, som er under stærk udvikling. Boligmanager er en agil virksomhed, der leverer en effektiv og brugervenlig softwareplatform til ejendomsadministration. Vi er sat i verden for at vække glæden ved boligadministration, og vi ser det som vores fornemste opgave at sikre alle der administrerer ejendomme og lejemål et funktionelt, effektivt og enkelt system. Læs mere på www.boligmanager.com.

Info og Kontakt

Jobtype: Fastansættelse 

Frist: Løbende

Arbejdstid: Fuldtid

Tiltrædelse: Snarest muligt

Lokation: Vestermøllevej 32, Klitmøller, 7700 Thisted eller Paludan-Müllers Vej 40B, 8200 Aarhus

Ring til Jonas Mørup Christensen på +45 60 65 10 52