boligmanager it-løsning til ejendomsadministration.jpg

Hvad er Boligmanager?

​Én platform til at håndtere din udlejning

Boligmanager er skabt for at gøre din ejendomsadministration digital, effektiv og brugervenlig.
Det gør vi med afsæt i brugernes behov, markedets krav, automatiseringer, samt fokus den allerbedste brugeroplevelse!

Boligportal som moderselskab

Boligmanager er datterselskab til BoligPortal, som er Danmarks største lejeboligportal, med landets største udvalg af attraktive lejeboliger og seriøse lejere. BoligPortal tilbyder desuden en række administrative værktøjer som eks. gratis digital lejekontrakt og digitale flyttesyn, som er udviklet til mindre udlejere. Boligmanager er en ny forgrening til BoligPortals organisation. Boligmanager er en specialiseret løsning til store udlejere med 50+ lejemål. Boligmanager er altså én samlet digital platform med alle nødvendige funktioner, som sparer dig for en masse tid. Alt omkring indflytning, huslejehåndtering, automatisk opkrævning og bogføring, restance, påkravsskrivelser, nettoprisindeksregulering og meget mere. Se den fulde funktionsliste her.

Rectangle 1_blå.png
Ann-sofie.png

Ledelse og administration

Rectangle 6_grå.png
_edited.jpg

Ledelse og administration
Med både Boligportal og North Media, har vi solide kompetencer og ressourcer i rykken. Anders Hyldborg er administrerende direktør hos både BoligPortal og Boligmanager. Anders sætter retningen og sikrer de rette ressourcer til Boligmanager, så vi fortsat kan udvikle Boligmanager efter brugernes behov.

Vores bestyrelsesformand Ann-Sofie Østberg Bjergby, er CFO i AKF Holding A/S, et ejendoms- og investeringsselskab, der udvikler og driver erhvervs- og boligejendomme i Danmark. Med hendes dybe kendskab til branchen og brede økonomiske forståelse, samt erfaring med IT-implementering er hun en stærk profil som bestyrelsesformand for Boligmanager.

Medarbejdere

I Boligmanager og BoligPortal er vi over 50 ansatte fordelt på kontorer i Århus og Thisted. Vi har et stærkt hold af ejendomsadministratorer/produktspecialister, softwaredesignere og udviklere, der arbejder på at skabe den bedste softwareløsning til ejendomsadministration. Det har fra starten været vigtigt for os at involvere ejendomsadministratorer i udviklingen, for at få den bedst mulige indsigt i branchens behov. De spiller en vigtig rolle både for den fremtidige udvikling samt support og onboarding af nye kunder. Vores softwaredesignere hjælper med at udfordre gamle uhensigtsmæssige vaner og designer nye forbedrede, brugervenlige løsninger. Vores supporter gør deres ypperste for at hjælpe vores kunder godt i gang på Boligmanager platformen, og yder straks support, når der opstår udfordringer.

Rectangle 5-rød.png
_edited.jpg

Glæden ved boligadministration

Vi er en ambitiøs virksomhed i vækst, der er sat i verden for at vække glæden ved boligadministration. Vi ser det som vores fornemste opgave, at sikre alle der administrerer ejendomme og lejemål et funktionelt, effektivt og brugervenligt system. Det gælder både erhvervslejemål og boliglejemål. Vores system til ejendomsadministration og boligudlejning er bygget til professionelle udlejningsvirksomheder med flere selskaber og flere hundrede lejemål.

Vi har konstant fokus på, at vores forretning og produkt skal være simpel, gennemsigtig, effektiv og ordentlig!

 

Du er altid velkommen til at kontakte os

Tel: +45 71 99 53 80