Acerca de

Ung forretningskvinde

Bliv en del af rejsen

Untitled-5-bla%2525CC%25258A_edited_edited_edited.png

Hos Boligmanager er vi altid på udkik efter nye kollegaer. Måske du er en af dem?

Det kan være, at DU er på udkig efter nye muligheder..? og ønsker at være med til at rykke grænser for hvad vi troede var muligt, samt automatisere og forny software til ejendomsbranchen.

Se vores ledige stillinger

stribe-blå-lyseblå-hvid.jpg

Ambitioner

Talent, høj faglighed og tusindvis af brugere.

Fleksibilitet

Fleksible arbejdsforhold.  

Storby eller
Natur & Surf

Kontorer i Århus og Klitmøller. 

Fordelene hos Boligmanager

Det bedste udstyr

Vi ønsker at understøtte høj faglighed med det helt rette gear. Derfor stræber vi altid efter at sætte vores nye kollegaer i gang med det foretrukne udstyr.

Århus

Kontoret i Århus er under samme tag som BoligPortal, som har over 50 ansatte. Her er der en kantine med sundt mad, snacks, bordtennisbord. Det hele i lækre rustikke lokaler.

Fleksibel arbejdsforhold

Hos os har et vel balanceret work-life forhold en stor betydning. Derfor tilbyder vi fleksible arbejdsforhold. Vi ønsker at vores medarbejdere strukturerer deres arbejdsdag, så de motiveres mest muligt.  

Vesterhavet

I Klitmøller i Thy ligger vi til huse i et kontorfællesskab med et progressivt iværksættermiljø og forskellige it-faglige kompetencer. I Klitmøller er der et stærkt lokalsamfund i rivende udvikling og rig mulighed for surf, mountainbike og gode naturoplevelser.

Vi hygger os!

Brætspil, bordtennis, kantine og solide fester. Eller surf og fredagsøl i Klitmøller.

Høj faglighed

Du vil blive en del af en virksomhed med høj faglighed og hvor vi fokuserer på at bygge de bedste løsninger inden for branchen.