boligmanager grafisk element cmyk.jpg

Din vej til effektiv og enkel 
ejendomsadministration

Digitalt administrationsværktøj  - automatisk huslejehåndtering, nettoprisindeksregulering, digital lejekontrakt, dashboard med restanceliste, tomgang mv..
Kort sagt, alt hvad du har brug for til en professionel boligadministration.

Få mere tid og et bedre overblik med vores brugervenlige software.
 

Vi samler alle funktioner, så du effektivt kan håndtere boligudlejning med flere selskaber, ejendomme og mange lejemål. Du får en stærk platform med hurtig oprettelse af nye lejere og digital signering med nemID validering.

Systemet giver dig struktur og dagligt overblik over kommende opgaver, samt administration af lejeboliger til enkle priser.

softvare til ejendomsadministration.png

Alt hvad du behøver til ejendomsadministration
 

Automatisk opkrævning

Automatisk regulering af husleje

Automatisk bogføring

Automatisk tomgangsbogføring

Automatisk nettoprisindeksregulering

Restancelister

Moms og splitmoms

Opbevaring af dokumenter

Sign&Pay - indkøringsflow

Digital underskrift

Digital lejekontrakt

Redigerbare afsnit til §11

Lister med dataudtræk

Forbrugsregnskab

Integration til flyttetilsyn

Integration til e-conomic

Lejerportal

Dashboard

Opsætning af påmindelser

Fælles beskeder

Oprettelse af flere selskaber

Oprettelse af ejendomme og lejemål

(bolig, erhvervs, depot, p-plads)

Sign&Pay - simpel indflytningsflow

Opret hurtigt og enkelt nye lejere med digital signering og betaling af depositum samt opsætning af betalingsaftale

Kerneadministration

Du får alle nødvendige funktioner, så du let kan håndtere bogføringkontraktoprettelse, automatisk opkrævning, nettoprisindeksregulering og 

forbrugsregnskabsamt oprettelse af ejendomme, lejemål og lejer.

Dashboard

Giver dig det bedste overblik over ind-/ og fraflytning, restance og påmindelser når noget rør på sig. Så er du altid opdateret over dine aktuelle aktiviteter.

Kommunikation med lejerne

Samarbejd bedre med dine lejere. Lejerportal er lejernes platform til betalinger, aftaler, dokumenter og kommunikation mm..

Enkelt og billigt program til administration af dine ejendomme og lejemål
 

Skærmbillede 2021-11-15 kl. 12.34.31.png
Skærmbillede 2021-11-15 kl. 11.55.05.png

Kom i gang med fri support
 

Få en gratis prøveperiode - bliv kontaktet af en af vores dygtige onboarder.

stribe-blå-lyseblå-hvid.jpg

Vi hjælper dig med indrykning af din portefølje, gratis onboarding og systemgennemgang - og tilbyder altid fri support.

Vores onboardere er dygtige ejendomsadministratorer, som hjælper og supporterer dig!

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må kontakte dig vedr. Boligmanager samt behandle dine data i overensstemmelse med vores datapolitik.

Tak for din indsendelse!

Danmarks nye administrationssystem -Baseret på stærk indsigt og erfaring​
 

Boligmanager er skabt for at nytænke boligadministration digitalt på en effektiv og enkelt måde. Det gør vi med solid erfarring, dyb indsigt i branchen samt fokus på brugernes behov, brugervenligt design og pragmatiske løsninger.

Vi er en ambitiøs virksomhed i vækst, der er sat i verden for at vække glæden ved boligadministration. Vi ser det som vores fornemste opgave, at sikre alle der administrerer ejendomme og lejemål et funktionelt, effektivt og brugervenligt system. Det gælder både erhvervslejemål og boliglejemål. Vores system til ejendomsadministration og boligudlejning er bygget til professionelle udlejningsselskaber med flere selskaber og flere hundrede lejemål.

Det er vigtigt for os, at prisen er gennemsigtig og enkel. Derfor afhænger prisen af antal lejemål, dvs. INGEN gebyrer, tillægspriser eller bindinger.

Vi har konstant fokus på, at vores forretning og produkt skal være simpel, gennemsigtig, effektiv og ordentlig!

Læs mere om Boligmanagers baggrund.

boligmanager.png

Integrationer mod åbne API'er 
 

Vi integrerer med de bedste

penneo-transparent-dark-blue-logo.png
betalingsservice-coopbank.jpeg
visma_economic_rgb_primary.jpeg

Simple priser på effektiv ejendomsadministration
 

Vi har en klar og enkelt prismodel - din pris afhænger af antal lejemål.

Det gør det nemt for alle!

check_hvid.png
check_hvid.png
check_hvid.png
check_hvid.png

Ingen gebyrer
Ingen årlig binding
Ingen opstartsomkostninger

Fast pris pr. lejemål

Produkt og produktudvikling
 

Helt fra starten, har det været Boligmanagers vision at sætte effektiv og enkel og ejendomsadministration på dagsordenen. Boligmanagers software til ejendomsadministration er moderne og brugervenligheden er i top. Derfor er vores tilgang til softwareudvikling bruger- og testdrevet. Det viser sig b.la. ved, at vi har involveret en ejendomsadministrator med erfaring i boligadministration forskellige steder i designprocessen, både i forbindelse med ideudvikling, prototyping og test.

 

Desuden har vi ejendomsadministratorer til at hjælpe dig med onboarding, så du nemt og sikkert får flyttet dine lejemål og ejendomme over i vores system. Vi ved at flytningen af softwaresystem kan være krævende, derfor hjælper vi altid vores kunder godt igennem, med fri support og gratis hjælp til oplæring i systemet.

 

Boligmanager har alt hvad du behøver til digital administration af ejendomme. Du får:

  • Lejekontrakt. Boligmanager tilbyder en digital lejekontrakt, hvor du kan lave din egen standard lejekontrakt eller benytte vores lejekontrakt skabelon.

  • Liste med alt restance, så du nemt får overblik over restancen. Du kan desuden vælge fra listen hvem du vil sende påkrav til.

  • Vi har effektiviseret huslejehåndteringen, herunder huslejeopkrævning, huslejeregulering. Huslejebetaling kan opsættes til betalingsservice og den bogføres og synkroniseres automatisk. Også bogføring af depositum samt tilbagebetaling af depositum sker automatisk.

  • Boligmanager tilbyder forbrugsregnskab. Acontobeløb bogføres automatisk og ved oprettelse af forbrugsregnskab er det muligt at hente en acontoliste ned, enten som EXCEL- eller CSV-fil for den valgte periode. Liste sendes til dem der udarbejder forbrugsregnskaber. Når forbrugsregnskabet kommer retur indtastes forbruget i systemet, og det vil automatisk opkræve og bogføre opgørelsen hos hver enkel lejer.

  • Automatisk periodiske bogføring til e-conomic. Alt hvad der bogføres i Boligmanager kan integreres med en kontoplan i e-conomic.

  • Automatisk bogføring og opkrævning af forudbetalt leje ved fraflytning.

 

Vi synes effektiv ejendomsadministration skal være tilgængeligt for alle. Det gælder både mindre udlejningsvirksomheder, der mangler hjælp til ejendomsadministrationen og professionelle udlejningsselskaber, der lever af bolig administration og erhvervsudlejning. Et digitalt program til software kan spare dig meget tid i din ejendoms administration. Hvad koster ejendomsadministration egentlig? Priser på ejendomsadministration er ikke altid gennemsigtige, men vi vil gøre det enkelt. Derfor tilbyder vi software til ejendomsadministration til en god pris, der afhænger af antal lejemål.